Her i huset er vi meget glade for suppe, men den skal selvfølgelig være hjemmelavet. Der kan godt tilføres boullion i form af terninger, men så meget som muligt skal bare den ægte vare.
Vi bruger gerne en 10L. gryde, så er der til et par dage.
ingredienser:
2-3 store løg, snittet
2-4 fed hvidløg
1/2 hvidkål, snittet
5-8 gulerødder, skiver
2-3 bagekartofler, tern
1 blomkålshoved, stykker.
Helbladet spinat i blokke eller helst frisk spinat
Svits løg og hvidløg, tilsæt resten af ingredienserne og top op med vand eller fond/bouillion. Der kan med fordel koges et par kyllingebryst sammen med grøntsagerne. efter 30 min tages kyllingebryst op og resten koges videre. Efter ialt 45-60 min blendes det hele med stavblender og smages lige til med salt og peber. Kyllingebryst skæres i tern eller rives i stykker og tilsættes. spis lidt groft brød til...dejligt :-)
I bund og grund kan stort set alt bruges til suppen og champignon, selleri, pastiknak osv osv...vil altsammen være lækkert.
Velbekommen.
mmmmh!
SvarSlet